Evt. nieuw maatje voor fret van 5 jaar

Voor alle overige zaken zoals opvoeding, zindelijk of niet, speeltijd, is mijn fret gelukkig, de band tussen mens en fret, castratie of implantaat, euthanasie

Re: Evt. nieuw maatje voor fret van 5 jaar

Berichtdoor Karen » 16 mei 2019 14:32

Duidelijk Mette. Je hebt eigenlijk ook wel gelijk dat het niet al te vriendelijk overkomt zoals ik het geschreven heb, maar was niet zo bedoeld :D
Het was meer inde trant van, als je echt fretten samen wilt houden dat je hier niet op de juiste plek zit. Helemaal niet bedoeld dat Arie geen vragen meer zou kunnen stellen om voor hem duidelijk te krijgen waarom fretten beter solitair gehouden kunnen worden.
In zijn vragen/ opmerkingen proef ik namelijk wel weerstand tegen het solitair houden; maar dat kan uiteraard aan mij liggen :D
Everything is a present-Alice Herz Sommer
Avatar gebruiker
Karen

 
Berichten: 11501
Geregistreerd: 16 jan 2013 00:24

Re: Evt. nieuw maatje voor fret van 5 jaar

Berichtdoor Mette » 16 mei 2019 17:31

Ik hoor het iig graag van arie als meer uitleg prettig bevonden wordt! :D
Avatar gebruiker
Mette

 
Berichten: 3987
Geregistreerd: 15 jul 2014 16:07
Woonplaats: Hengelo
Aantal fretten: 1

Re: Evt. nieuw maatje voor fret van 5 jaar

Berichtdoor Helen » 21 mei 2019 23:16

Klinkt misschien lullig maar na 25 jaar wordt het wel tijd om met de tijd mee te gaan...
Kennis veranderd en daar moet je wel in mee willen gaan. Mensen vinden dat ze een maatje nodig hebben en het wil er maar niet in dat alles anders is na 25 jaar.

Je ziet dit ook bij hondenmensen die nog steeds vinden dat ZIJ de dominante helft moeten zijn naar een hond... ja 100 jaar geleden dachten ze zo, intussen na 100 jaar studies is dat ook wel anders.

Ben het ook niet altijd eens met iedereen maar voor geen goud dat ik de fretten die ik nu heb dwing bij elkaar te zitten of spelen. Mijn instinct zegt dat dat niet goed gaat aflopen.
Ukkie altijd samen gezeten met 2 jongens wat perfect ging, verscheurde toch echt bijna Natsumi toen die kans zag op de grond te komen omdat het personeel de kooi vergeten was dicht te drukken :roll:
Er werd niet eens gesnuffeld.. hij dook er zo boven op. Ukkie was een goed sul maar niet naar haar..
Met Pluk en Pluis klikte het direct maar Natsumi was meteen BAM! Dat gezien te hebben en een vinger opgeofferd te hebben om hem van haar af te krijgen was de boodschap duidelijk. Heb na het trio ook nooit meer fretten geprobeerd te koppelen. Het is wel goed zo...

Maar Arie, ga nou eerst de nieuwe informatie eens doornemen voor je ons de grond in trapt.. ga mee met de tijd en sta open voor nieuwe dingen ;-)
Groetjes,
Helen
Avatar gebruiker
Helen

 
Berichten: 2129
Geregistreerd: 11 feb 2014 23:05
Woonplaats: Schiedam
Aantal fretten: 4

Vorige

Keer terug naar Overig

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast