Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Algemene info, forumregels en je kunt hier terecht voor (technische) vragen en opmerkingen over het forum

Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Berichtdoor Frettenvraagbaak » 05 feb 2013 15:51

Met een enthousiast team zijn wij onlangs van start gegaan met deze Frettenvraagbaak. Die bestaat uit een landingspagina waarna je kunt kiezen voor een informatiedeel (Wiki) en een interactief vraag en antwoord deel (forum).

Mayke en Karen zijn het eerste aanspreekpunt voor de (inhoud van) de Wiki en bij Marjan kun je terecht voor de zogenaamde moderatorstaken op het forum.
Karen houdt zich daarbij ook nog dagelijks bezig met het bijhouden van onze Facebook pagina.
De technische zaken worden geregeld door Robin en Kick, zij zijn meer op de achtergrond bezig met het onderhoud en verbeteringen aan het forum en de Wiki.
Onlangs heeft Yvonne zich aangesloten bij het team en zij organiseert o.a. regelmatig leuke forumuitjes waarbij ieder forumlid meer dan welkom is.

Om een indruk te krijgen van de mensen achter de Frettenvraagbaak stellen zij zich even kort aan je voor.
Avatar gebruiker
Frettenvraagbaak

 
Berichten: 156
Geregistreerd: 15 jan 2013 19:04

Re: Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Berichtdoor Karen » 05 feb 2013 18:08

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Karen. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen jongens. Ik woon in het hoge noorden van het land. Mijn grootste hobby is fretten en alles wat ermee samenhangt. Momenteel heb ik drie wollige schatjes, Jillz, Queeny en Noury genaamd. Af en toe doe ik noodopvang voor onder andere vondelingen. Ik zet me graag in voor het wel en wee op fretten gebied en beschik gelukkig over genoeg tijd om me daar mee bezig te houden.
Verder behoren er tot ons huishouden nog een hond, die van een senioren status mag genieten, vissen en sierduiven.
Everything is a present-Alice Herz Sommer
Avatar gebruiker
Karen

 
Berichten: 12722
Geregistreerd: 15 jan 2013 23:24

Re: Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Berichtdoor Mayke » 05 feb 2013 23:05

Hoi Hoi,

Ik ben Mayke, moeder van twee dochters en een zoon en sinds kort mag ik me oma noemen van drie schattige kleinkinderen, Laure, Jesse en Tommy. Het zijn schatjes en ik zie ze regelmatig.

38 jaar geleden kwam zo maar uit het niets mijn eerste fretje Tommie mijn huis binnen wandelen en sindsdien ben ik helemaal ' into the ferret' ! Ik kan me een leven zonder fretten niet meer voorstellen.
Helaas heb ik mijn laatste en nog enige fret Goliath, een uit de kluiten gewassen knul, maar zoooo lief, moeten laten inslapen omdat zijn gezondheid daarom vroeg, wat mis ik die knul zeg !
Na 22 fretten zeg ik niet nooit meer, maar even zonder is beter .....

Ik heb nu vier schatten van chihuahuaatjes die aandacht vragen en luisteren naar de naam Otje, Aagje, Keetje en Jack.

Daarnaast heb ik 6 lieve cavia's. De mannen heten Gurbe en Jepke en zitten samen in een kooi en komen uit Friesland, de dames Laantje, Toefje, Iggy en Dotje zitten samen bij elkaar.
Ik heb ook een hamstertje, Mamma Beertje !

Samen met een club enthousiaste en ervaren frettenkenners wil ik me hier inzetten op De Frettenvraagbaak en wens ik iedereen veel snuffelplezier ! :D :D
Avatar gebruiker
Mayke

 
Berichten: 6616
Geregistreerd: 17 jan 2013 11:58

Re: Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Berichtdoor Marjan » 06 feb 2013 17:45

Hallo iedereen!

Ik ben Marjan en woon samen met Kick en onze kleine frettenman Nash op een stoer woonschip in Amsterdam.
In 1989 kwamen wij voor het eerst in aanraking met de fret, sterker nog, we reden hem bijna aan met de auto onderweg naar huis. Omdat we dachten dat het een ziek wild dier was namen we hem mee naar huis en belden de dierenambulance. Maar zij wilden hem niet meenemen want het bleek een tamme gezonde fret.
Niemand miste dit mooie lieve ventje en wij besloten hem te adopteren. Vanaf dat moment sloeg het frettenvirus toe en hebben wij voor vele fretten mogen zorgen.

Omdat onze fret(ten) een belangrijk deel uitmaken van ons leven en wij de fret in het algemeen een warm hart toedragen, vonden wij het een goed idee samen deze Frettenvraagbaak op te richten om op deze manier onze kennis en ervaring met iedereen te kunnen delen.
Avatar gebruiker
Marjan

 
Berichten: 22812
Geregistreerd: 14 jan 2013 15:26

Re: Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Berichtdoor Kick » 06 feb 2013 18:36

Hallo allemaal,

Ik ben Kick en ik ga me ook graag inzetten voor de Frettenvraagbaak.

Iets over mezelf; ik ben al heel lang getrouwd met Marjan. Uiteraard ben ik ook verslingerd aan die frutzels maar ik ben ook gek op stevige muziek, electrische gitaren, internet en nieuwe ontwikkelingen, koken en lekker eten.

Ik zal hier voornamelijk achter de schermen bezig zijn en ondersteunde taken verrichten.

Mijn uitgangspunt is dat als we hier maar één fret redden, op welke manier dan ook, dan hebben we ons doel met de Frettenvraagbaak bereikt. Hopelijk worden het er veel meer maar dat gaan we samen hier proberen.
Avatar gebruiker
Kick

 
Berichten: 13323
Geregistreerd: 14 jan 2013 15:51
Aantal fretten: 1

Re: Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Berichtdoor Robin » 07 feb 2013 09:43

Hoi iedereen,

Mijn naam is Robin, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in de regio van Arnhem. Toen wij pas samenwoonden zochten we naar geschikte huisdieren.
Hoewel wij allebei graag een hond willen kon dat niet omdat wij allebei fulltime werken. Toen zagen we ergens 'fret' staan en zijn we eens gaan lezen wat een fret precies is. Toevallig stond er ergens dat fretten vaak worden gehouden door mensen die allebei werken.
Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij dierenasiel h'Onderdak en daar kwamen we voor het eerst in aanraking met twee lieftallige albino zusjes: Jikke en Jeppe. Na een jaar hebben we er een derde fret bijgekregen: Pudding, een al wat ouder mannetje. Deze drie lieverds hebben ons hart gestolen en we zijn erg blij met ze!

Graag zet ik mij in voor de Frettenvraagbaak omdat ik weet dat het lastig is om goede informatie te vinden over fretten. Hopelijk kan ik op deze manier anderen helpen. Ik hou me vooral achter de schermen bezig met onderhoud en beheer.
Avatar gebruiker
Robin

 
Berichten: 162
Geregistreerd: 14 jan 2013 20:46

Re: Het Frettenvraagbaak-team aan je voorgesteld!

Berichtdoor yvonne » 30 sep 2017 11:11

Hallo allemaal,

Ik ben Yvonne en ik woon met mijn man Ben op Voorne Putten, een van de Zuidhollandse eilanden. Samen hebben wij een volwassen dochter en een schoondochter, en Ben heeft nog een dochter, een schoonzoon en een kleinzoon.
Zes jaar geleden kregen wij onze eerste fretten, 2 rammen. Helaas kregen zij al snel gezondheidsproblemen. Toen er eentje overleed kregen wij er een moertje bij, BiBi, die nu 5 jaar is en inmiddels onze enige overgebleven fret.
Ik ben gevraagd om voor de frettenvraagbaak de forum uitjes te gaan organiseren en ook mee te gaan denken over andere fretten-zaken en dat vind ik heel leuk om te doen.
Ik heb, in vergelijking met de andere teamleden, nog niet zo heel veel fretten ervaring maar ik ga mijn best doen om een nuttige en leuke bijdrage te leveren aan de frettenvraagbaak.
Avatar gebruiker
yvonne

 
Berichten: 5910
Geregistreerd: 16 maart 2013 22:36
Woonplaats: Oostvoorne (zuid holland)
Aantal fretten: 1


Keer terug naar Algemene informatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron