Over ons...

Er is tegenwoordig gelukkig veel informatie te vinden over de fret. Waarom dan toch deze Frettenvraagbaak?

De Frettenvraagbaak is in het leven geroepen met als doel zoveel mogelijk informatie over de fret op één plek te vinden. Of het om verzorging of voeding gaat of je hebt een medische vraag, alles vindt je hier. We bieden je een zeer uitgebreide wiki aan en een forum waar je met vragen terecht kunt. En als je het leuk vindt kun je dat laten zien op onze Facebook pagina.

Het team wat verantwoordelijk is voor de Frettenvraagbaak bestaat uit zes personen; Karen, Mayke, Yvonne, Robin, Marjan en Kick. Ieder met een andere achtergrond en leeftijd maar alle zes met een grote verslaving; de fret. Als je meer over ons wilt weten dan kun je dat hier lezen.

Met veel plezier hebben wij aan de Frettenvraagbaak gewerkt en daar blijven we mee bezig omdat er ook voor ons nog veel te leren valt over de fret.

Tijdens de totstandkoming van de Frettenvraagbaak hebben wij veel hulp gehad van andere frettenliefhebbers. Van frettenarts Hanneke Roest hebben we gebruik mogen maken van haar medische artikelen en informatie van haar eigen website. Onze dank gaat naar hen uit!

Verder gaat onze dank ook uit naar Remco Wijbenga en Robin Schrievers die de hosting van de Frettenvraagbaak mogelijk hebben gemaakt.

Wij staan altijd open voor vragen en op- of aanmerkingen en we nodigen je uit om deze met ons te delen. Je kunt hiervoor terecht op het forum of via het formulier.

Wij wensen je veel leesplezier op de Frettenvraagbaak!